CăutareSr
28 octombrie 2021
Comentarii
Interviuri

Gheorghe Russu

Vice-director al Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei

Bătuţi de soartă şi de stat

Şcoala de Studii Avansate în Jurnalism

Au crescut prin case de copii, internate şi şcoli de meserii cu speranţa că va veni cineva să-i ia acasă. Ajunşi la vârsta majoratului, părăsesc aceste instituţii pentru a-şi croi propriul drum în viaţă. La despărţire li se spune că sunt liberi să facă ce vor, că toată lumea e a lor, că totul de acum încolo depinde de ei. Însă ei nu ştiu că dincolo de poarta orfelinatului nu îi aşteaptă nimeni, că strada nu le poate fi casă, iar străinii prieteni. Singura avere a lor la despărţire de educatori şi de colegi sunt cinci mii de lei oferiţi drept indemnizaţie unică şi hainele de pe ei.

Săptămîna în imagini
80_4dff5042440a3
80_4dff5046be87a
125_4dff503a2b7e9

Flash-mob „+1 vot”, pentru mobilizarea votanţilor © Moldova Azi

PCRM învinuieşte AIE de antisemitism şi xenofobie

Guvernarea a tratat cu prea multă toleranţă manifestarea demonstrativă a xenofobiei şi antisemitismului, acţiuni ce au avut loc ieri, în centrul Chişinăului.
Jurnal.md, 14 decembrie 2009, 16:21

Declaraţia a fost făcută de Partidul Comuniştilor (PCRM), pe site-ul oficial al PCRM.

"Eroizarea capilor nazismului şi fascismului, declaraţiile deschise ale liderilor şi reprezentaţilor aşa-numitelor partide liberale, cu jigniri în adresa reprezentanţilor unor naţionalităţi în parte - de la moldoveni la ruşi, de la evrei la romi, politica informaţională provocatoare în mas-media electronică - toate acestea reprezintă adevărata faţă politică şi nivelul de mentalitate al liderilor aşa-numitei Alianţe pentru Integrare Europeană" - se spune în declaraţia comuniştilor.

În context, PCRM a cerut Procuraturii Generale investigarea minuţioasă a acţiunilor criminale cu caracter antisemit, care au avut loc ieri, în centrul capitalei.Comentariile vizitatorilor
Comentarii recente:
Nu exista comentarii la acest material.
Va rugăm să vă autentificaţi pentru a lăsa comentarii.
T