CăutareSr
29 noiembrie 2021
Comentarii
Interviuri

Gheorghe Russu

Vice-director al Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei

Bătuţi de soartă şi de stat

Şcoala de Studii Avansate în Jurnalism

Au crescut prin case de copii, internate şi şcoli de meserii cu speranţa că va veni cineva să-i ia acasă. Ajunşi la vârsta majoratului, părăsesc aceste instituţii pentru a-şi croi propriul drum în viaţă. La despărţire li se spune că sunt liberi să facă ce vor, că toată lumea e a lor, că totul de acum încolo depinde de ei. Însă ei nu ştiu că dincolo de poarta orfelinatului nu îi aşteaptă nimeni, că strada nu le poate fi casă, iar străinii prieteni. Singura avere a lor la despărţire de educatori şi de colegi sunt cinci mii de lei oferiţi drept indemnizaţie unică şi hainele de pe ei.

Săptămîna în imagini
80_4dff5042440a3
80_4dff5046be87a
125_4dff503a2b7e9

Flash-mob „+1 vot”, pentru mobilizarea votanţilor © Moldova Azi

Ambasada SUA a comdamnat actele antisemite de duminică

Ambasada SUA condamnă violenţele de duminică care vizează Hanuchia evreiască în Parcul central din Chişinău, precum şi discursurile de ură, utilizate de instigatorii incidentului.
Moldova Azi, 14 decembrie 2009, 18:27

"Constituţia Republicii Moldova garantează egalitatea tuturor, fără discriminare pe motiv de rasă, naţionalitate, origine etnică, limbă sau religie. Statele Unite crede în aceste principii de egalitate şi toleranţă şi sprijină o Moldovă democratică, europeană unde drepturile cetăţenilor ai tuturor grupurilor etnice şi religiilor sunt asigurate", se arată în comunicatul de presă, difuzat luni de către Ambasada SUA în Republica Moldova..Comentariile vizitatorilor
Comentarii recente:
Nu exista comentarii la acest material.
Va rugăm să vă autentificaţi pentru a lăsa comentarii.
T