CăutareSr
19 octombrie 2021
Comentarii
Interviuri

Gheorghe Russu

Vice-director al Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei

Bătuţi de soartă şi de stat

Şcoala de Studii Avansate în Jurnalism

Au crescut prin case de copii, internate şi şcoli de meserii cu speranţa că va veni cineva să-i ia acasă. Ajunşi la vârsta majoratului, părăsesc aceste instituţii pentru a-şi croi propriul drum în viaţă. La despărţire li se spune că sunt liberi să facă ce vor, că toată lumea e a lor, că totul de acum încolo depinde de ei. Însă ei nu ştiu că dincolo de poarta orfelinatului nu îi aşteaptă nimeni, că strada nu le poate fi casă, iar străinii prieteni. Singura avere a lor la despărţire de educatori şi de colegi sunt cinci mii de lei oferiţi drept indemnizaţie unică şi hainele de pe ei.

Săptămîna în imagini
80_4dff5042440a3
80_4dff5046be87a
125_4dff503a2b7e9

Flash-mob „+1 vot”, pentru mobilizarea votanţilor © Moldova Azi

Ghimpu i-a dăruit flori pentru curaj, Belcenkova le-a refuzat

Speakerul Mihai Ghimpu i-a dăruit un buchet de trandafiri deputatului deja ex-comunist, Ludmila Belcencova, pentru curajul de care a dat dovadă când a decis să părăsească fracţiunea PCRM.
Jurnal.md, 15 decembrie 2009, 12:07

Ghimpu a coborât din prezidium şi a felicitat-o pe "Liudika", aşa cum a o numeşte în ultimul timp, pentru curajul manifestat şi a spus că a fi femeie înseamnă mult, dar a fi o femeie frumoasă şi mai mult.

Peste câteva minute, Belcencova s-a ridicat şi a parasit sala de şedinţe, fără a lua florile dăruite de Ghimpu.Aceasta s-a arătat deranjată de atitudinea lui Ghimpu. "L-am rugat pe Ghimpu să se comporte cu mine ca şi cu un deputat şi să nu mă numească Liudika.Nu am nevoie de diminutive, laude sau flori", a spus Belcencova.Comentariile vizitatorilor
Comentarii recente:
Nu exista comentarii la acest material.
Va rugăm să vă autentificaţi pentru a lăsa comentarii.
T