CăutareSr
29 noiembrie 2021
Comentarii
Interviuri

Gheorghe Russu

Vice-director al Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei

Bătuţi de soartă şi de stat

Şcoala de Studii Avansate în Jurnalism

Au crescut prin case de copii, internate şi şcoli de meserii cu speranţa că va veni cineva să-i ia acasă. Ajunşi la vârsta majoratului, părăsesc aceste instituţii pentru a-şi croi propriul drum în viaţă. La despărţire li se spune că sunt liberi să facă ce vor, că toată lumea e a lor, că totul de acum încolo depinde de ei. Însă ei nu ştiu că dincolo de poarta orfelinatului nu îi aşteaptă nimeni, că strada nu le poate fi casă, iar străinii prieteni. Singura avere a lor la despărţire de educatori şi de colegi sunt cinci mii de lei oferiţi drept indemnizaţie unică şi hainele de pe ei.

Săptămîna în imagini
80_4dff5042440a3
80_4dff5046be87a
125_4dff503a2b7e9

Flash-mob „+1 vot”, pentru mobilizarea votanţilor © Moldova Azi

Chişinău: Flash mob dedicat revoluţiei din 1989

Circa 40 de tineri de la trei organizatii neguvernamentale din Chişinău au comemorat luni victimele revoluţiei din 1989.
PRO TV, 22 decembrie 2009, 13:23

Ei au aprins lumânări în faţa Ambasadei României, în cinstea celor decedaţi î urma revoluţiei anticomuniste şi anticeauşiste de acum 20 de ani, transmite PRO TV Chişinău.

La finalul acţiunii, în faţa tinerilor a ieşit şeful misiunii diplomatice române la Chişinău, Alexandru Mureşan, care a salutat acţiunea şi a facut poze cu tinerii.

Acum 20 de ani, la 21 decembrie începeau manifestaţii anticeauşiste în mai multe oraşe româneşti. Pentru înabuşirea revoltelor, în cursul nopţii s-au tras focuri de arme în demonstranţi.Comentariile vizitatorilor
Comentarii recente:
Nu exista comentarii la acest material.
Va rugăm să vă autentificaţi pentru a lăsa comentarii.
T