ПоискSr
25 января 2022 г.
Комментарии
Интервью

Георгий Руссу

Заместитель директора Центра по борьбе с экономическими преступлениями и коррупцией

Дела жертв трудового трафика «маринуют» в судебных инстанциях

Centrul de Investigatii Jurnalistice (CIN)

Одно из самых громких дел, возбужденных по факту торговли людьми в 2009 году, все еще в процессе рассмотрения в первой инстанции и нет никаких признаков того, что приговор будет вынесен в скором будущем.

Фотография недели
80_4dff5b0def856
80_4dff5b14244d9
125_4dff5b08de461

Флэш-моб "+1 голос" для мобилизации избирателей © Moldova Azi

Tratament anti Pavel Turcu - Angelika Vee

26 мая 2010 г., 14:22

Blogul lui Vitalie Cojocari

Face ravagii în România… deocamdată pe net. Videoclipurile de pe Youtube, unde Angelika interpretează tot felul de piese, au adunat zeci de mii de vizitatori. Impresionează atât prin calităţile vocale, dar mai ales prin lejeritatea cu care trece de la o piesă la alta. Nu contează registrul, ea poate.

I-am invidiat cu invidie albă pe toţi cei pe care Dumnezeu i-a atins cu harul Lui şi drept urmare cântă angelic. Îi invidiez pentru că am fost călcat pe urechi de elefant şi sunt un antitalent la muzică. Dar să terminăm divagaţia şi să revenim la vedeta noastră în devenire. După un search pe google puteţi afla că a cântat prin Franţa, prin Hollywood, ca şi-a lansat mai nou o piesă. “Guale” parcă îi zice.

Mai jos un clipuleţ de pe youtube. Angelika a fost invitată la radio Zu şi a cântat acolo ca Britney, ca Beyonce, ca Rihanna. Dar ce zic eu, chiar mai bine decât toate aceste răsfăţate la un loc, mai ales că Vee se pricepe să dea şi în clape, şi în coardele chitarei. Deoarece nu e bine să aveţi încredere decât în propriile gusturi, mai ales pentru că ale mele sunt alterate, vă propun să vedeţi mai jos prestaţia basarabencei.

Of! Şi când te gândeşti că noi eram la un pas să-l trimitem pe Pavel Turcu la Eurovision… Ruşine nouă, avem astfel de talente, dar promovăm non valori.

 


Мнения читателей
Последние коментарии:
Нет комментариев.
Авторизируйтесь чтобы иметь возможность комментировать.
T