ПоискSr
25 января 2022 г.
Комментарии
Интервью

Георгий Руссу

Заместитель директора Центра по борьбе с экономическими преступлениями и коррупцией

Дела жертв трудового трафика «маринуют» в судебных инстанциях

Centrul de Investigatii Jurnalistice (CIN)

Одно из самых громких дел, возбужденных по факту торговли людьми в 2009 году, все еще в процессе рассмотрения в первой инстанции и нет никаких признаков того, что приговор будет вынесен в скором будущем.

Фотография недели
80_4dff5b0def856
80_4dff5b14244d9
125_4dff5b08de461

Флэш-моб "+1 голос" для мобилизации избирателей © Moldova Azi

Moldovenii nu votează pentru AIE, ci împotriva PCRM (sursa: cojocari.ro)

31 октября 2010 г., 22:11

Mă întreabă lumea: cu cine votezi? De obicei răspund evaziv. Astăzi, însă, am luat o decizie: nu voi mai răspunde nimic. Nu voi spune pentru cine votez! Mi se pare că votul este un act intim. În cazul meu şi responsabil. Unu, sunt jurnalist cu blog, niciodată nu ştiu unde vor lovi cuvintele mele. Doar vorbele sunt ca moleculele din mişcarea browniană, nu le cunoşti traiectoria. Doi, nu vreau să fiu catalogat: este pd-ist, pldm-ist, pl-ist.

 

Cu certitudine pot spune, însă că nu voi vota pentru comunişti. Asta cred că este deja clar pentru toată lumea. Chiar dacă pe alocuri i-am lăudat pentru abilitatea cu care ştiu să joace pe scena politică, nu-i mai doresc la putere. Este opţiunea mea. O fac publică, dar nu-mi va influenţa în niciun fel judecata critică.

 

Totuşi, ştiţi care este partea proastă? Faptul că eu nu votez pentru AIE. Eu votez împotriva comuniştilor. Iar ca mine sunt foarte, foarte mulţi. Asta este efectul votului celui mai mic rău. Aşadar, PL, PLDM, AMN, PD trebuie să ştie: dacă vor continua să guverneze ţara după alegeri, o vor face nu pentru că lumea a votat cu ei. Vor fi la putere doar pentru că lumea a votat împotriva comuniştilor. Iar asta este grav. Grav de tot. Membrii AIE n-au reuşit să-i convingă pe oameni că sunt buni. N-au reuşit să le dea mai multă încredere. Va fi mare lucru că unii moldoveni nu vor uita că sunt anticomunişti. Aşa că, trăiască anticomunismul, atât cât există în Moldova.


Мнения читателей
Последние коментарии:
Нет комментариев.
Авторизируйтесь чтобы иметь возможность комментировать.
T