ПоискSr
25 января 2022 г.
Комментарии
Интервью

Георгий Руссу

Заместитель директора Центра по борьбе с экономическими преступлениями и коррупцией

Дела жертв трудового трафика «маринуют» в судебных инстанциях

Centrul de Investigatii Jurnalistice (CIN)

Одно из самых громких дел, возбужденных по факту торговли людьми в 2009 году, все еще в процессе рассмотрения в первой инстанции и нет никаких признаков того, что приговор будет вынесен в скором будущем.

Фотография недели
80_4dff5b0def856
80_4dff5b14244d9
125_4dff5b08de461

Флэш-моб "+1 голос" для мобилизации избирателей © Moldova Azi

De ziua lor, flori și în transportul public

9 марта 2011 г., 9:52

De ziua lor, femeile și în transportul public au primit flori. Astfel, toate doamnele și domnișoarele care au călătorit cu autobuzele de pe ruta 122 din capitală, dar și de pe alte rute din suburbii, administrate de compania Ruta-Prim, au primit în dar câte o garoafă. Florile au fost împărțite de actori ai teatrului ”Satiricus”, dar și de angajații companiei.

Pentru femei gestul actorilor a fost o surpriză, multe din ele recunosc că garoafa oferită în transportul public a fost prima felicitare cu ocazia zilei de 8 martie.

Unele femei care au călătorit de câteva ori cu autobuzele de pe rută au primit în dar mai multe flori, însă cele mai multe privilegii le-au avut taxatoarele. Acestea au fost felicitate practic la fiecare stație.

Florile au fost împărțite de actori pe bulevardul Ștefan cel Mare, iar în alte sectoare ale capitalei prin care trece ruta 122 femeile au fost felicitate de angajații companiei. În acest scop, administraţia rutei a cumpărat cca 1000 de flori.

Actorii de la teatrul Satiricus le-au dăruit doamnelor și domnișoarelor flori nu doar în autobuze, dar și în stradă, la stații. Nu înainte, însă, de ași felicita propriile soții.

Sursa: Jurnalism de Artificii


Мнения читателей
Последние коментарии:
Нет комментариев.
Авторизируйтесь чтобы иметь возможность комментировать.
T